Pannen voor een halogeen kookplaat
Pannen voor het koken op een halogeen kookplaat moeten een vlakke en idealiter een dikke bodem hebben. De vlakke bodem van de pan zorgt ervoor dat de warmte de volledige bodem van de pan verwarmt. Een dikkere bodem zorgt voor een optimale warmtegeleiding naar de zijkanten van de pan. Door te kiezen voor een pan met een bodem die uit meerdere lagen bestaat kan de warmte goed vastgehouden worden. Dit komt de efficiëntie van het koken ten goede.
539 Producten
1 review(s)
Fissler Vitavit Premium 622-412-03-070 snelkookpan 22 cm, 3,5L met stoominzet€ 259,00
Spring Cristal steelpan met deksel 20 cm, 2,7L± 1 maand
€ 109,00
Fissler Original Profi Collection 084-378-03-000-0, 3-delige pannenset± 2 maanden
€ 399,00
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Spring Brigade Premium kookpan met deksel 22 cm, 6,5L± 1 maand
€ 139,00