Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

1791 EDC Tool Organizers: robuuste lederen riem- en broekzakholsters voor al je essentiële gear

1791 EDC is ontstaan vanuit een passie voor hoogwaardige lederen producten, met een focus op dagelijkse (every day carry) gear. Het merk biedt een breed assortiment van tool organizers als lederen riem- en broekzakholsters, speciaal ontworpen voor multitools, zakmessen, zaklampen en pennen. Elk product is handgemaakt van 100% full-grain Amerikaans leer. Wat 1791 EDC uniek maakt, is de combinatie van vakmanschap en functionaliteit; zo zijn hun holsters niet alleen praktisch maar ook stijlvol. Met 1791 heb je al je essentiële gear altijd binnen handbereik.

Lees meer

45 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Waarom 1791 EDC?

1791 EDC is voor EDC-liefhebbers die waarde hechten aan slimme draagoplossingen, kwaliteit, en stijl. Of je nu een vakman bent, een avonturier of gewoon iemand die zijn dagelijkse gear graag op orde heeft, 1791 EDC biedt de perfecte oplossing.

100% full-grain Amerikaans leer

Elk item wordt één voor één met de hand vervaardigd van hoogwaardig, full-grain Amerikaans leer, met een robuust en stijlvol ontwerp dat gebouwd is voor duurzaamheid en dagelijks gebruik. Het mooie van leer is dat het met verloop van tijd patineert, waardoor je het helemaal eigen maakt. Ook vormt het leer zich mooi om de gear.

1791 EDC producten

1791 EDC maakt onderscheid tussen twee typen holsters: riemholsters en broekzakholsters. Binnen deze typen vind je holsters voor één enkel product en holsters voor meerdere producten. Deze laatste noemen we ook wel ‘tool organizers’.

De meeste organizers bestaan uit een multitoolvak voor brede multitools en zakmessen, een accessoirevak voor slanke multitools, zakmessen en zaklampen en een Flex Loop voor pennen en penlights. De afmetingen van deze vakken verschillen per organizer, check dus goed of de organizer aan je eisen voldoet.

Broekzakholsters

Met een broekzakholster draag je je gear georganiseerd in je broekzak. Dit heeft als voordeel dat je mooie zakmes of multitool niet tegen je pen, zaklamp of telefoon krast. Ook voorkomt het dat je eindeloos in je broekzak op zoek bent naar je zakmes. De broekzakholsters zijn over het algemeen geschikt voor kleine en middelgrote gear.

Riemholsters

Riemholsters draag je aan je riem en zijn voornamelijk geschikt voor medium tot groot formaat gear. Met een riemholster heb je al je gear op een stijlvolle manier snel voorhanden wanneer je aan het werk of aan het klussen bent. 1791 EDC biedt verschillende manieren om deze holsters aan je riem te bevestigen. Zo is er de ‘Easy-Slide’, de meest simpele methode, en de ‘Action-Snap’ met drukknopen.

Over 1791 EDC

1791 EDC is een merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige EDC (Every Day Carry) lederwaren, zoals portemonnees, riemen, organizers en andere accessoires. Hun producten combineren een robuust ontwerp met vakmanschap, wat resulteert in duurzame en stijlvolle items die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het bedrijf staat bekend om zijn ambachtelijke benadering en gebruik van premium materialen, zoals full-grain Amerikaans leer. De naam "1791" verwijst naar het jaar waarin het Tweede Amendement van de Amerikaanse grondwet werd aangenomen.

Veelgestelde vragen over 1791 EDC