Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 32 cm 5113.32

8 review(s)
Artikelnummer DEB5113.32

de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 32 cm 5113.32

8 review(s)
€ 49,49
€ 58,99
-16%Je bespaart 9,50
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Diameter: 32 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad

Beschrijving

Deze de Buyer Acier Carbone Steel-koekenpan is een speciale pan, die erg voordelig geprijsd is. Hij is gemaakt van koolstofstaal. Een staalsoort die niet roestvast is. Dit lijkt een nadeel, maar kan door zorgvuldig gebruik juist als voordeel werken. De pan is solide en zwaar uitgevoerd. De pan heeft geen antiaanbaklaag, maar deze wordt vanzelf gevormd. Doordat de pan geen antiaanbaklaag heeft, kan hij tegen zeer hoge temperaturen. Ook kun je gerust stalen kookgerei gebruiken, zonder je zorgen te maken over het beschadigen van de antikleeflaag. Hij is geschikt voor alle warmtebronnen. Dus ook voor inductie en in de oven. Houd er rekening mee dat de handgreep van deze pan heet wordt. Afwassen van deze pan doe je met alleen heet water en een borstel. Zeep is uit den boze en een vaatwasser doet de pan onherstelbare schade aan. Deze pannen vergen een bijzondere behandeling, maar zijn bij juist gebruik een genot om mee te werken.

Specificaties

Diameter

32 cm

2.570 gram

Materiaal

koolstofstaal

Anti-aanbaklaag

koolstofstaal

Type

koekenpan

keuzehulp

Helemaal van de kook door alle opties?

Pak de pan bij de steel en doe de keuzehulp!

Anderen bekeken ook

Reviews

Gemiddelde beoordeling
8 review(s)
Stephane M, SAINT VIGOR LE GRAND

donderdag 26 september 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geert, Klazienaveen

maandag 22 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekende pan, Zeer blij mee. Eerst een paar keer ingebrand, daarna een paar keer diverse soorten vlees gebakken. Wordt nu ook gebruikt om loempia vellen te maken, eieren bakken, pannenkoeken , nasi en bami. Bakt niet aan. Schoonmaken met warm water daarna zeer licht invetten (olie). Prachtige pan.


Bernhard, Enschede

dinsdag 23 november 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pan voldoet volledig aan de verwachtingen. Misschien een opmerking de randen zijn wel erg scherp


vince, vern sur seiche

donderdag 31 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

A, Zottegem

vrijdag 9 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een mislukte poging om anti-aanbaklaag te gaan. Ondanks de vele 'seasoning' info op vele fora en youtube, lukt het me niet. Lichtjes warmen en dan wat olie uitsmeren, vervolgens de vlam hoger en wachten tot het rookt ... levert vooral een smerige pan op, ook na herhaalde pogingen. Heb de indruk dat het dun uitsmeren er geen deugd aan doet. Misschien zou een 'gezonde' laag olie beter werken, alleen heb je dan de randen niet mee. 'Gewoon veel gebruiken' was de tweede oplossing. En dat doen we, incluis gebruik van alu spatel om olie'wratjes' weg te schrapen, en alleen reinigen met heet water, zonder detergent. Helaas heb ik nog altijd niet de indruk dat er zich een seasoninglaagje vormt. Soms ziet het oppervlak wat bruiner, een bakbeurt later is het bruine er weer uitgebakken. Soms kleeft vlees of patat er niet aan, vaak wel, een keer, bij spekjes, kleefde het vet aan het oppervlak, en kwam de alu spatel er aan te pas om alles er weer af te schrapen. Prfff. 'Het komt er op aan de temperatuur te beheersen.', lees je dan. Mhm, tot je meer dan één ingrediënt tegelijk wil bakken, of moet je voortdurend alterneren tussen beide optimale baktemperaturen? Prfff. En vooral, dat veronderstelt dan ook wel dat het oppervlak egaal opwarmt. Wat ook al niet zo is, als er al één constante is in de 'seasoningtekening', is het wel de gaspitringen die zich aftekenen, of ik nu een medium of grote pit gebruik. Enige oplossing hier is een gietijzeren plaat tussen gaspit en pan gebruiken. Reinigen met heet water klinkt 'natuurlijk' op papier, maar eigenlijk kost het vooral energie om heet water te verkrijgen, aan de kraan, of door het in de pan op te warmen. En erg leuk voor de handen is het ook al niet. Kortom, een goedkope pan vol vervelende grillen ... seasonen, alu spatel-schrapen, gietijzeren plaat gebruiken, heet water ... We houden nog even vol, al vermoed ik dat we over enkele maanden wel een demeyere of scanpan aanschaffen... Sterk staaltje marketing, zwak staaltje pan.

Reactie van Knivesandtools

Vervelend dat het inbranden nog niet goed gaat. Ik neem contact met je op voor een paar tips.


Bekijk alle reviews

Specificaties

Algemeen

Kleur

grijs

Aantal

1

levenslang

Frankrijk

Artikelnummer

DEB5113.32

Afmetingen & gewicht

Diameter

32 cm

Maat

groot

23 cm

39 cm

Handgreeplengte

4,5 cm

Hoogte

5,3 cm

Dikte van de bodem

2,5 mm

2.570 gram

Materiaal

Materiaal handgreep

roestvast staal

Materiaal

koolstofstaal

Features & functies

nee

Vaatwasmachinebestendig

nee

Voorzien van maataanduiding

nee

Warmtebron

keramisch, elektrisch, gas, halogeen, inductie, oven

Magnetronbestendig

nee

Anti-aanbaklaag

koolstofstaal

Ovenbestendig

ja

Handgrepen

ja, twee handgrepen

Type

koekenpan

Thermo-spot

nee

Leveringsomvang

Geleverd als set

nee

Inclusief deksel

nee

Combideals & accessoires

Artikelnummer DEB5113.32

de Buyer Acier Carbone Plus-koekenpan, 32 cm 5113.32

8 review(s)
€ 49,49
€ 58,99
-16%Je bespaart 9,50
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Diameter: 32 cm
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad