Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Coming soon: QSP Knife Turtle Punk, Kali Button Lock en de Ripley Glyde Lock

QSP Knife komt ook dit jaar weer met een speciale release van mooie nieuwe EDC-zakmessen. QSP is een messenfabrikant die bijna de gehele messenmarkt bedient, van budgetvriendelijke messen voor beginners tot chique modellen met gefreesde titanium handgrepen. Wat al hun messen gemeen hebben, is dat ze veel kwaliteit bieden voor een relatief bescheiden prijs. Regelmatig brengen ze nieuwe producten uit en deze keer introduceren ze de QSP Kali Button Lock, QSP Ripley Glyde en de QSP Turtle Punk!

QSP Knife Turtle Punk, Kali Button Lock en de Ripley Glyde Lock

Deze messen zijn ontworpen door Keanu Alfaro. Een fulltime industrieel ontwerper, messenontwerper en ondernemer uit San Diego, Californië. Deze zakmessen hebben een lemmet gemaakt van roestvast 14C28N-staal met een stonewashed afwerking, een compleet zwarte coating of een champagnekleurige keramische coating.

QSP Turtle Punk zakmes

De QSP Turtle Punk zakmessen zijn kleurrijke en opvallende messen die je dagelijks bij je kunt dragen. Wat direct in het oog springt, zijn de levendige en uitgesproken patronen in de G10-handgreepschalen. Als je goed kijkt zie je dat het lemmet een subtiele tanto-slijping heeft. De diepe vingergroef en de licht gebogen handgreep zorgen ervoor dat het mes niet alleen mooi oogt, maar ook comfortabel in de hand ligt. Het mes is eenvoudig te openen met de tweezijdige duimsteun en de omkeerbare pocketclip maakt het geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.

QSP Knife Turtle Punk Colourful G10
QSP Knife Turtle Punk Colourful G10
QSP Knife Turtle Punk Black & White G10
QSP Knife Turtle Punk Black & White G10

QSP Kali Button Lock zakmes

De QSP Kali Button Lock serie bestaat uit enkele EDC-zakmessen met een hoge fidget factor dankzij de button lock. De handgreep is verkrijgbaar in twee kleurrijke materialen: G10 of aluminium. Het lemmet heeft een clippoint-vorm met een extra slijping bij de punt voor uitstekende snijeigenschappen. Het mes opent eenvoudig met de tweezijdige duimsteun en de omkeerbare pocketclip maakt het geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.

QSP Knife Kali Button Lock Black/Orange G10
QSP Knife Kali Button Lock Black/Orange G10
QSP Knife Kali Button Lock Green Aluminium
QSP Knife Kali Button Lock Green Aluminium

QSP Ripley Glyde Lock zakmes

De QSP Ripley Glyde Lock-zakmessen zijn ontworpen met de nadruk op functionaliteit. Het droppoint lemmet heeft een full flat slijping, wat zorgt voor een uiterst scherpe en dunne snede. De Glyde Lock, QSP's versie van de crossbar-lock, biedt een veilige en stevige manier om het mes te openen en te sluiten. Daarnaast kan het lemmet eenvoudig worden geopend met de tweezijdige duimsteun. De omkeerbare pocketclip maakt het geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. De QSP Ripley Glyde is verkrijgbaar met grijze, groene of zwarte G10 handgreepschalen.

QSP Ripley Glyde Lock Black G10
QSP Ripley Glyde Lock Black G10
QSP Ripley Glyde Lock Gray G10
QSP Ripley Glyde Lock Gray G10

Deze messen zijn binnenkort beschikbaar! Zodra ze beschikbaar zijn zie je ze op op deze pagina: alle nieuwe QSP-zakmessen. Wil je liever een bericht zodra ze binnen komen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.